Start landtrainingen per 12 mei 2020

Het kabinet heeft besloten dat binnenzwembaden vanaf 11 mei weer open mogen. Dit besluit kwam terwijl ZEPS al bezig was met voorbereidingen om alternatieve trainingen te gaan geven. Op dit moment zijn we in overleg met het Zwembad Steinerbos om te bespreken wanneer we de training in het binnenzwembad weer kunnen hervatten. Tot die tijd bieden we vanaf 12 mei 2020 landtrainingen aan waarvoor aanmelden per e-mail of via onderstaand formulier verplicht is!

Uiteraard dragen wij zorg voor de juiste maatregelen die bij Covid-19 horen. De materialen die je nodig hebt moet je zelf verzorgen. Lees dit Coronaprotocol dan ook goed door!

Huidige voorschriften dwingen ons om deze trainingen in 2 groepen te splitsen, een groep voor leden t/m 12 jaar en een groep 13 jaar en ouder (in tegenstelling tot enkele vermeldingen in het protocol mag 18+ ook meedoen!) We beginnen met 1 training per week en naar gelang de terugkoppeling van jullie willen we dit opvoeren tot 2 trainingen per week, en wel op dinsdag en donderdag. 

In het begin plannen we voor dinsdag met een uitloopmogelijkheid naar donderdag (bij slecht weer). Later plannen we dan wellicht beide dagen. Locatie: het grasveld nabij Steinerbos, langs het fietspad aan achterzijde van het gemeentehuis.
Aanvang is gepland om 17.30 voor de jongsten, deze training duurt 30 minuten. De oudere leden starten om 18.15 en deze training duurt maximaal 45 minuten.

Om een indruk te krijgen hoeveel leden mee willen doen vragen we jullie om aan ons door te geven of je mee wil doen aan deze trainingen. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen. Doe dit uiterlijk maandag 18.00 uur!

Om vervelende verrassingen te voorkomen willen we graag dat je je opgeeft, wij moeten namelijk meer voorbereiden dan bij een normale training!

Een laatste update zal uiterlijk maandag naar alle aangemelde leden verstuurd worden.